Blogin arkisto

Kerro vitsi josta KUKAAN ei loukkaannu

Perjantai 5.10.2012 - Pauli Vuorio

paulikuva.jpgJoku vitsi tuntuu siltä, että eihän tämä ketään loukkaa, mutta kun vitsin purkaa osiinsa (ja pilaa tietysti sen sitten) löytyy sieltä jokin loukkaava osa. Mitä tarkemmin vitsi loukkaa, sen makoisampi se on.

Arvuutteluvitsit, kuten "mitä eroa on kravatilla- se on toisesta päästä leveämpi" loukkaa kuulijaa, aliarvioi kuulijan älykkyyttä kun tämä ei olisi ikinä keksinyt (tietenkään) moista vastausta. Vitsi on siis AINA loukkaava. Ja jos ei ole, ei se enää ole vitsi eikä taatusti naurata . Joku on loukkaantunut jopa siitä ettei itsev ole kyseistä vitsiä keksinyt.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Pauli Vuorio ihmiset, vitsi, huumori, loukkaus, stand up, masennus, vapauttava, avoimuus, mieli, luulot, ennakkoluulot

Pidetään hauskaa, hihitellään kaveri sairaalakuntoon!

Sunnuntai 25.1.2009 klo 17.18 - Olli Linjala

Työyhteisöissäkin usein hauskuus perustuu siihen, että nolataan työkaveri. Leikin laskeminen toisen kustannuksella on hyvin yleistä. Mitä enemmän leikinlaskun kohde häkeltyy, punastuu ja menee sanattomaksi, sitä hauskempaa porukoilla on. Huumorin nimissä on kätevä pönkittää omaa erinomaisuuttaan toisen kustannuksella. Hihitellä kannuksia.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: työyhteisö, työkaverit, huumori