Blogin arkisto

Mikä onkaan paras konsultti?

Share |

Perjantai 21.5.2021 - Pauli Vuorio


paulivuorioblogi_paakirjoitus.jpgVarmasti pysyvä asia on muutos. Maailmamme on muuttunut nyt niin pysyvästi, ettei paluuta täydellisesti aiemmin tuntemaamme ”normaaliin” ole. Internet ja digitalisaatio ovat tästä esimerkkejä, mutta helposti niitä löytää muualtakin. Kriisit ovatkin aina pakottaneet meidät pysähtymään, luomaan uutta ja mukautumaan vallitseviin olosuhteisiin.

Monet heistä, jotka on vannoneet, ettei etänä voi tehdä myyntiä ovat joutuneet taipumaan pakon edessä ja pakko on antanut motivaatiota paneutua oikeasti etämyynnin tekemiseen ja kas, se onkin onnistunut! Monille siis ”ei etänä voi tehdä myyntiä” onkin ollut lähes tekosyy tehdä niin kuin aina ennenkin. Aika usein ei opi asiaa, johon ei usko tai halua uskoa. Pyrimme todistamaan uskomme oikeaksi minimissään omalta kohdaltamme ja keräämme siitä todisteita.

Entä kun on pakko toimia toisin?

”Tarinoiden mukaan jo muinaiset viikingit ymmärsivät periaatteen. He polttivat rannassa omat veneensä. Takaisin ei ollut paluuta. Taistelumotivaatio oli epäilemättä huippuluokkaa”

Osa yrityksistä on muuten löytänyt etätyöskentelystä säästöjä yritykselle. Pakko on joskus hyvin ikävä konsultti, mutta joillekin se tekee mukavasti kehitysloikkia. Pakko on paras konsultti myös monissa asioissa, joissa vapaaehtoisuus ei riitä.

”Kun muut näkevät vain ongelmia ja keskittyvät vain niiden ruotimiseen onnistuja etsii mahdollisuuksia ja keskittyy niihin”.

Vaikeista ajoista voidaan selvitä.

Avainsanat: Hakukoneet, markkinointi, löydettävyys, liidit, Google, hakutulokset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini