Blogin arkisto

Vaikeuksien kautta voiton tunteeseen

Maanantai 22.6.2015 - Heikki Luoma

heikkiluoma.jpgOlle tuli työhaastatteluun Tukholmaan. Hän pahoitteli myöhästymistään.

Hän kertoi heränneensä aikaisin aamulla 100 km Göteborgista etelään, ajaneensa junalla Göteborging lentokentälle vain huomatakseen, että Tukholman lento on peruttu, palasi Göteborgin rautatieasemalle ja otti ensimmäisen Tukholman junan. Siksi hän oli myöhässä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heikki Luoma, epäusko, luopuminen, luovuttaminen, rimakauhu, selitys, usko, vaikeus, vastoinkäyminen, voitto

Vaikeiden ristiriitojen ratkaiseminen yrityksen johdossa

Maanantai 25.5.2015 - Heikki Luoma

heikkiluoma.jpgSami on yrityksen omistaja ja puhuin hänen kanssaan yrityksen strategiasta ja strategian jalkautuksesta.Sami kertoi vaikeuksistaan toisen omistajan kanssa (kutsun häntä Mikoksi).

Mikko ei halua kuulla sanaa strategia. Mikkoa ei kiinnosta puhua myynnistä ja markkinoinnin suunnittelusta. Hän haluaa tarkistaa onko asiakas maksanut laskun ja Mikko on muutenkin innostunut valvomaan muita ja muiden tekemisiä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heikki Luoma, häviö, johtaminen, johto, luottamus, prosessit, ratkaisu, ristiriita, sitoutuminen, sovittelija, tavoitteet, voitto

Onneksi olkoon, olet juuri voittanut...

Torstai 4.9.2014 - Pasi Rahikka

Kultaisen pääsylipun elämäsi ennakkonäytökseen...

Xpreia Play Golden Ticket

Kiitos loistavasta viikosta, ja siitä, että olet jaksanut olla täällä. Tämä oli nyt tässä. Seuraavat jaksot kirjoitetaan jossain toisaalla. Kerron samalla myös sen, että kirjoitan tämän viestin täältä menneisyydestä tulevaisuuteen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, voitto, tulevaisuus

Maailmanmestaruus on hengen voitto materiasta

Tiistai 17.5.2011 - Heikki Ikonen

Kuudentoista vuoden odotus päättyi lopulta: Suomi on taas jääkiekon maailmanmestari. Urheilullisesta näkökulmasta mestaruudet eroavat eräin osin selkeästi. 1995 Suomi lähti kisoihin yhtenä suosikeista, koska NHL-pelaajat puuttuivat MM-kaukaloista. Suomen ykkösnyrkki Saku Koivu, Ville Peltonen ja Jere Lehtinen tiedettiin jo etukäteen kenties parhaaksi ketjuksi NHL:n ulkopuolella. Maailmanmestaruus ei tullut yllätyksenä.

Lue lisää »

28 kommenttia . Avainsanat: Heikki Ikonen, Granlund, joukkue, joukkuehenki, joukkuelaji, joukkuepeli, jääkiekko, Koivu, maailmanmestaruus, peli, sitoutuminen, suomi, voitto

Useat muutokset ja muutosehdotukset kiristävät yrittäjien verotusta

Lauantai 19.12.2009 - Jani Peräsarka

Tällä hetkellä valtionvarainministeriössä ja työryhmissä valmistellaan useita muutoksia Suomen verojärjestelmään samalla kun julkisessa keskustelussa nousee esiin erilaisia esityksiä verorasituksen kohdistamisesta uudelleen talouden taantuman aiheuttaman alijäämän kattamiseksi.

Useat näistä esityksistä ovat sellaisia, jotka toteutuessaan tulevat vaikuttamaan erityisesti yrittäjien verotukseen. Esillä olleet muutokset vaikuttaisivat olennaisesti jo yksittäisinä muutoksina, mutta yhdessä ne voivat johtaa yrittäjän verorasituksen kiristymiseen hyvin merkittävästi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Jani Peräsarka, verot, veroesitys, verotus, veroneuvonta, osinkoverotus, pääoman palautusten verotus, verorasitus, pääomatuloverotus, myyntivoittoverotus