Blogin arkisto

2,5 työpaikkaa tarjolla jokaiselle SMKJ:n myynnin ammattilaisjäsenelle

Perjantai 3.12.2010 - Samuli Myllyharju

Myynnin ja markkinoinnin ammattikunta on omituinen. Niin kauan kun tavoitellaan talouskasvua, myynnin tekijöistä ja markkinoinnin osaajista on pula. Nuorille ala tarjoaa juuri nyt poikkeuksellisen hyviä mahdollisuuksia. 

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Samuli Myllyharju, myynti ja markkinointi, sukupolvenvaihdos, huoltosuhde, yritysosto

Työsuhdeturvaan mallia Tanskasta

Torstai 18.3.2010 klo 15:33 - Heikki Ikonen

Ahtaajien lakko on nostanut työtaistelujen etulinjaan työsuhdeturvan. Työntekijät haluavat työnantajan kustantavan reippaan korvauksen irtosanomisen yhteydessä. Ahtaajien mukaan kyse on periaatteesta ja pikkurahasta. Työnantajat taas pelkäävät, että myönnytys johtaa yleiseen malliin, koska ahtaajien jälkeen sitä vaativat kaikki jonkin asteen työtaisteluun kykenevät.

Lue lisää »

7 kommenttia . Avainsanat: työsuhdeturva, lakko, irtisanominen, irtisanomiskorvaus, sosiaaliturva, työttömyys, työllistäminen, työttömyysturva, julkinen talous, työnantajan velvoitteet

Yleisohjeita myynnin maailmasta

Maanantai 31.8.2009 - Pauli Vuorio

Myynnin maailmassa ollaan vuorovaikutteisissa kontakteissa toisten ihmisten kanssa. Voisivatko myynnissä toimivat opit siten olla oppeja paljon muuhunkin? Ja pätisikö sama myös myynnissä tehtyihin virheisiin - voisivatko ne pohjimmiltaan olla samankaltaisia kuin ne, joita teemme ihmissuhteissa, liike-elämässä, työssä tai muuten elämässä?

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Pauli Vuorio, myynti, myyjä, vuorovaikutus, ihmissuhde, asenne, asiakas, kehitys, kehittyminen

« Uudemmat kirjoitukset