Blogin arkisto

Eksyinpä onnekseni lueskelemaan Yrittäjälinjaa

Perjantai 11.12.2009 klo 10:52 - Pasi Juntunen

Eksyinpä onnekseni lueskelemaan Yrittäjälinjaa… netistäpä tietenkin, ja siellä erityisesti "Päätoimittajalta"-osastoa.

Olipa harvinaisen mukavaa lueskeltavaa näin aloittelevana yrittäjänä.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Pasi Juntunen, asenteet

Aiotko ryhtyä yrittäjäksi? Opi siis ajattelemaan kuin yrittäjä.

Keskiviikko 21.10.2009 - Juhani Töytäri

Oletko menettänyt työpaikkasi, vaarassa menettää sen vai etkö koskaan ole ehtinyt edes saada työtä? Yhä useampi on tehnyt valintansa ryhtyä itse itsensä pomoksi, yrittäjäksi, mutta on mahdotonta menestyä yrittäjänä ellei osaa ajatella kuin yrittäjä.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Juhani Töytäri, yrittäjä, yrittäminen, asenne, asenteet

Sanatonta loukkaamista

Keskiviikko 19.8.2009 klo 8:00 - Olli Linjala

Tunteiden tuottaminen ei tarvitse sanoja, ajattelemista tai tahtoa. Virittelemme silmänräpäyksessä ympärillämme olevia ihmisiä itseämme kohtaan joko myönteisiksi tai kielteisiksi. Tällä silmänräpäyksellä niittaamme tulevia tapahtumia jopa loppuelämämme ajaksi. Vähintään lataamme olemassaolevan tilanteen onnistumisen tai epäonnistumisen eväät.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Olli Linjala, tahto, aurinkoiset asenteet, vaikutus, työyhteisö, työkaverit, asennevamma, reaktiot, kannustus, posittivinen ajattelu, asennekoulutus, asennekoulutukset, tunne, tunteet, onnistuminen, työyhteisö, hymy, asenne

Yrittämisen ahneet kasvot

Torstai 30.7.2009 - Santeri Maunumäki

Myyttisin ammattiryhmä ei ole koskaan ollut johdannaismeklarit tai lennonjohtajat. Törmäsin tähän totuuteen vetäessäni viime vuosikymmenen puolessa välissä jossain määrin kuulusaksikin tullutta strategiaseminaaria, johon osallistuneet yritysten palkkajohtajat esittivät mitä ihmeellisimpiä "totuuksia" yrittäjistä ja yrittäjyydestä.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Santeri Maunumäki, yrittäjä, yrittäminen, asenteet, stereotypia, ominaisuudet, ahneus

Suomalainen yrittäjähenki

Keskiviikko 17.6.2009 klo 21:01 - Sampo Terho

Nostamme muutamia aikaisemmin sivustollamme julkaistuja kirjoituksia uudelleen kommentoitaviksi niiden ajankohtaisen teeman takia. Osallistu keskusteluun ja ota kantaa!

Yrittäjyyttä on pitkään arvostettu Suomessa harmillisen vähän. Yrittäjää pidetään usein jotenkin ahneena, järjestelmään sopeutumattomana yksilönä, jonka epäonnistumista naureskellaan ja menestystä kadehditaan.

Lue lisää »

9 kommenttia . Avainsanat: Sampo Terho, yrittäjähenki, suomalaisuus, yrittäjyys, kateus, asenteet

Työpaikka kokemattomalle nuorelle = Lottovoitto!

Perjantai 20.2.2009 klo 8:00 - Noora Pölkkö

Jokainen nuori haluaa olla itsenäinen ja tarvitsee vapautta. Sen kaiken saavuttaminen on kuitenkin kovemman työn takana kuin osaa odottaa.

Opiskelija toivoo raskaiden opintojensa olevan jo päätöksessä ja pääsevänsä työelämään. Työssä ollessa kun taas saattaa toisinaan kaivata takaisin koulunpenkille. Nuorten mielessä suurimpia kysymyksiä onkin, opiskellako vai hakeutua heti työelämään?

Lue lisää »

19 kommenttia . Avainsanat: Noora Pölkkö, ennakkoluulot, nuoret, työllistyminen, kokemus, koulutus, asenteet

« Uudemmat kirjoitukset