Blogin arkisto

Huippumyyjä: Talokaupan rautainen ammattilainen

Torstai 28.1.2010 - Tuija Rummukainen

- Olen aina ollut ykkönen, niin kauan kun olen tätä myyntityötä tehnyt. Kerrankin voitin kuukauden mittaisen myyntikilpailun, vaikka olin tuosta kuukaudesta kaksi viikkoa lomalla, kertoo historiastaan Kalervo.

Hän on haastatteluhetkellä 61-vuotias. Myyntityötä hän on tehnyt 37 vuotta. Hän myy taloja eli koteja ihmisille. Hän on joka vuosi edustamansa talomalliston ykkönen, ylivoimainen ykkönen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: "Tykkään myydä autoja"

Maanantai 4.1.2010 - Tuija Rummukainen

Tämä Huippumyyjä seurasi autokauppaa jo pikkupoikana. Hänen kotinsa lähistöllä oli autokauppa ja pojalla oli lupa olla autokaupassa, jos ei rikkonut mitään eikä ollut häiriöksi. Tällä tavalla jo 6 - 7-vuotiaana Tatu sai ensimmäisen kosketuksensa autokauppaan.

- Olin siellä kaiket päivät ja seurasin, kuinka automyyjät toimivat, ja imin tietoa itseeni. Katselin kaupan tekoa.

Lue lisää »

10 kommenttia . Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: "Mun ei tarvii selitellä - numerot ei valehtele"

Keskiviikko 16.12.2009 - Tuija Rummukainen

Tämä kertomus kertoo myyntimiehestä nimeltä Mika. Hän myy toimistotarvikkeita ja liikelahjoja, ja yli puolet käynneistä hän luukuttaa eli menee asiakkaan luo ilman ajan varausta. Hän on haastatteluhetkellä yrityksensä paras myyjä, kun verrataan sekä myyntiä että katetta.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: Pelimies

Tiistai 24.11.2009 - Tuija Rummukainen

Oheinen otsikko kuvaa parhaiten tätä seuraavaa huippumyyjää. Juhalla on melkoinen vauhti tekemisissään, sanoissaan ja hoksaavuudessaan. Hänen ajatuksensa ja sanansa rientävät paikasta toiseen kaiken aikaa, ja hän näkee mahdollisuuksia joka puolella.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: "Asiakkaalle täytyy olla hyötyä välittäjästä"

Maanantai 2.11.2009 - Tuija Rummukainen

Tämä kertomus on topakasta huippumyyjättärestä, joka välittää koteja ihmisille. Hän on siis kiinteistönvälittäjä Saija, joka myy haastatteluhetkellämme Suomessa eniten asuntoja omassa ketjussaan. Hän toimii pääkaupungissa, on ollut alalla kolme vuotta ja myy uskomattomat neljä kertaa enemmän kuin keskiveromyyjä heillä! Kuinka tämä on mahdollista? Miten tämä tehopakkaus sen tekee?

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: "Asiakkaat tietävät sen, että teen mitä lupaan"

Keskiviikko 14.10.2009 - Tuija Rummukainen

Seuraava huippumyyjämme Jari on elävä esimerkki siitä, että huipputuloksiin voi päästä uudella alalla, vaikkei alatuntemusta ole juuri lainkaan, kun asenne ja sitkeys ovat riittävällä tasolla.
Tämä 46-vuotias oppikoulun neljänteen luokkaan lopettanut huippumyyjä korjaili aikoinaan autoja. Seitsemän vuotta sitten hän päätti vaihtaa alaa, ja pestautui vuokratyövoimaa myyvään yritykseen.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: "Ei tämä myyminen mitään rakettitiedettä ole"

Tiistai 29.9.2009 - Tuija Rummukainen

Tämä kertomus on moottoripyörämyyjästä Pakesta. Tai oikeastaan Pake myy moottoripyöriä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja eli moottorikäyttöisiä vapaa-ajan vekottimia. Hänen tuloksensa ovat erinomaisia - hän tekee hyvin myyntiä ja jättää myös työnantajalleen parhaan katteen myynnistään.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: Puhelinmyynnin mestari

Torstai 17.9.2009 - Tuija Rummukainen

Tässä seuraavana kertomus sellaisen myynnin lajin mestarista, jota vihataan ja pelätään - puhelinmyynti. Mervi on Suomen paras puhelinmyyjä yrityksessä, jossa toimii 300 puhelinmyyjää. Tämä miellyttävä-ääninen puhelinmyyjätär on toiminut haastatteluhetkellä nykyisessä työssään noin neljä vuotta.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Tuija Rummukainen, myyntityö, myynti, huippumyyjä

Huippumyyjä: "Myyminen on niin helppoa, että hävettää"

Keskiviikko 9.9.2009 - Tuija Rummukainen

Tässä kertomuksessa meille kertoo rahoitusalan ammattilainen miten tehdään huipputulosta. Tämä huippumyyjä myy kolminkertaisen määrän rahoituksia verrattuna keskivertomyyjään heidän yrityksessään. Myyntitilaston kakkossijaa hallussa pitävään eroa yli puolitoista kertainen määrä. Hänen työnantajayrityksensä on suuri kansainvälinen monialayritys ja yksi maailman suurimmista yrityksistä.

Lue lisää »

18 kommenttia . Avainsanat: Tuija Rummukainen, huippumyyjä, myyntityö

Huippumyyjä: Pohjalainen myynnin tehopakkaus

Perjantai 21.8.2009 - Tuija Rummukainen

Tämä on kertomus uskomattomasta pohjalaisesta myyjästä Jarkosta. Hän toimii myyntiorganisaatiossa, jossa on haastatteluhetkellämme 308 myyjää. 39-vuotias Jarkko on ollut paras myyjä viimeiset viisi vuotta.

Myyntityössä Jarkko on toiminut yhdeksän vuotta - koko ajan samassa yrityksessä. Hän voittaa kaikki myyntikilpailut, palkintomatkat, ja niin edelleen. Hänen ylivoimansa on niin selkeää, että eräässä myyntikokouksessa, jossa julkistettiin uusi myyntikilpailu, myynnin esimies julkaistessaan kisaa jo totesi: "Voisitko, Jarkko, tulla noutamaan ykköspalkinnon saman tien. Jaetaan se toinen palkinto sitten kun kisa on päättynyt."

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Tuija Rummukainen, huippumyyjä, myyntityö